obuke u aprilu

8202f851-8efa-45fd-bbdc-405ddb2b2e06

Tokom meseca aprila, 2016. Biznisnova će organizovati sledeće obuke na adresi:
Dimitrija Tucovića 14 (kod stadiona Vojvodine).
Prijave i dodatna pitanja možete poslati putem mejla: biznisnova.org@gmail.com

 

 

 

Radionica za izradu poslovnog plana, 21. 04. 2016. u 17h.

Rad će biti organizovan u malim grupama a pored teorijskog znanja svi polaznici će uz pomoć eksperta izraditi svoj poslovni plan i biće upoznati sa različitim donacijama koje im stoje na raspolaganju prilikom pokretanja sopstvenog posla. Na radionicu se mogu prijaviti vlasnici MSPP koji žele da konkurišu na konkurse za bespovratna sredstva za novo zapošljavanje radnika.
Radionicu će voditi ekspert Aleksandra Pavićević – sertifikovani pružalac poslovnih usluga od strane Nacionalne agencije za regionalni razvoj koja ima dugogodišnje iskustvo u radu sa potencijalnim preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima i studentima.
Cena radionice je 800 dinara.

Seminar “Tehnike i strategije prezentovanja proizvoda/usluga”, 22. 04. 2016.

Na seminaru ćete imati priliku da utvrdite osnovnu i dodatnu potrebu kupaca, da naučite tehnike aktivnog prezentovanja i slušanja, saznaćete šta je to K-P-K-O tehnika i još mnoge druge korisne stvari.Seminar će voditi Nenad Vuksan – biznis trener sa 10-godišnjim iskustvom, konsultant iz oblasti prodaje, motivacije, poslovnog liderstva i komunikacije, osnivač i direktor centra poslovnih veština Profectus.
Cena seminara je 800 dinara.

Radionica „Projektni ciklus i osnove pisanja predloga projekta“ 25. 04. 2016. u 17 h.

Obuka je namenjena aktivistima/kinjama udruženja i drugima kojima je ova tema zanimljiva, a imaju malo ili nimalo prethodnog iskustva.
Obuku će voditi ekspertkinja Marija Prokopić, jedna od članica Biznisnove i sertifikovani mentor, konsultant i trener od strane Nacionalne agencije za regionalni razvoj i EU, sa dugogodišnjim praktičnim iskustvom u navedenim temama.
Cena radionice je 800 dinara.

No Comments Yet.

Leave Your Comment