O nama

Organizacija:


biynisnova tim

Udruženje „BIZNISNOVA “ okuplja stručnjake/inje koji/e žele da doprinesu unapređenju poslovanja i preduzetništva u Srbiji tako što kreiraju podsticajno okruženje i pružaju sve moguće vidove podrške pojedincima i grupama za razvoj njihovih ličnih i profesionalnih stavova, veština i znanja, te time povećavaju njihovu zapošljivost i mogućnosti za pokretanje i unapređivanje poslovanja.

Udruženje deluje na lokalnom, nacionalnom, regionalnom i međunarodnom nivou, sa osnovnom misijom da doprinese rešavanju problema nezaposlenosti u Republici Srbiji. Potreba za rešavanjem navedenog problema je izuzetno značajna i prepoznata u lokalnim, pokrajinskim i nacionalnim strategijama, te postoji veliki broj potencijalnih korisnika/ca.

Jedna od najjačih prednosti Udruženja jeste njeno članstvo, njihova iskustva, znanja, veštine i kontakti. Svi članovi imaju bogato dugogodišnje iskustvo u koordinaciji projekata, realizaciji programa neformalnog obrazovanja, aktivizmu i osnaživanju mladih, i posebno u realizaciji programa usmerenih na rešavanje problema nezaposlenosti.
Takođe, svi članovi imaju razvijenu mrežu kontakata sa uspešnim poslovnim ljudima koji su spremni da pruže mentorsku i finansijsku podršku, sa institucijama i organizacijama koje se bave ovom oblašću kao i sa velikim brojem mladih i drugih korisnika kojima je podrška potrebna.