OBAVEŠTENJE ZA MEDIJE

943947_1135580779805870_2603903801166368061_nPreduzetništvo je akcija koja počinje sa dobrom idejom i usmerena je ka sprovođenju te ideje u delo. Da bismo dobili prave odgovore na pitanje šta konkretno znači preduzetništvo, možemo da okrenemo globus i da odgovore potražimo na mestu koje sadrži najveći broj startap firmi po glavi stanovnika, u Izraelu. Primeri dobre prakse izraelskog poslovanja su izuzetno značajni jer pokazuju da za dobre ideje nema prepreka,da su proaktivno i samoinicijativno poslovno ponašanje ponekad pitanje čistog opstanka,da se sopstveni biznis može pokrenuti i održati i u nepovoljnim socijalno-ekonomsko-političkim uslovima.

Konferencija „Izrael – preduzetnička nacija, od pustinje do oaze“ će se održati 25.februara 2016. godine, sa početkom u 18 časova, u Galeriji Matice srpske, Trg galerija 1, Novi Sad. Konferenciju organizuju udruženje Biznisnova – centar za proaktivno poslovanje i ambasada Izraela u Beogradu.

Ako vas zanima kako su ljudi Izraela postali lideri u startap poslovanju, kako sprovode svoje ideje u delo, koji su glavni elementi izraelske poslovne kulture i na koji način se ovakav pristup biznisu može primeniti i u našoj zemlji, dobrodošli ste na konferenciju.

Na konferenciji će govoriti inspirativni govornici i uspešni preduzetnici: Mojmir Kallus, predsednik udruženja ICEJ; Hagai Arbel, generalni direktor kompanije Veriest Venture; prof. dr Vojin Šenk sa Fakulteta tehničkih nauka i prof. dr Darko Trifunović sa Fakulteta bezbednosti i predsednik udruženja SIPA.

Nakon njihovih prezentacija uslediće vreme za diskusiju i pitanja publike, kao I neformalno druženje uz koktel.

Učešće je besplatno uz obaveznu prijavu na imejl adresu: biznisnova.org@gmail.com

Deo predavanja je na engleskom jeziku, uz obezbeđen prevod.

No Comments Yet.

Leave Your Comment