Ignite Novi Sad

ignite

 

 

Organizovanjem prvog Ignite događaja u Novom Sadu, udruženje Biznisnova je u junu započelo seriju zanimljivih konferencija specifične forme. Prvi događaj ovog tipa je održan 14. juna u Brauhausu, a tema je bila preduzetništvo. Govornici su bili inspirativni i uspešni mladi preduzetnci koji su svoje iskustvo u bavljenju privatnim biznisom podelili sa publikom.

Drugi Ignite događaj je održan 4. oktobra u Gerilla baru, a tema je bila AKTIVIZAM a slogan (NE)BITI ISTI – BITI POSEBAN!!! Publika je imala priliku da čuje zanimljive i korisne prezentacije nekoliko govornika – aktivista koji svojim ličnim angažovanjima učestvuju u životu svoje zajednice.

Ignite predstavlja deo globalnog pokreta držanja brzih i kratkih prezentacija sa ciljem da inspirišu i predstave nove ideje publici u neformalnom okruženju.

Ignite je, kao pokret, odnosno događaj, prvi put održan u Sijetlu 2006. godine i od tada je, za veoma kratko vreme, postao internacionalni fenomen. Danas se ovaj brz i dinamičan način prezentovanja ideja praktikuje u više od 100 gradova širom sveta.

 

No Comments Yet.

Leave Your Comment