Konferencija Women in IT – najbolja novembarska tradicija!

Novembar je poznat po kiši, vetru, opalom lišću i… konferenciji Women in IT! Ove godine se održava četvrti događaj po redu i jedva čekamo da vam pokažemo šta smo vam sve pripremili ovog puta! Nakon uspešnih konferencija koje su realizovane prethodnih godina, Biznisnova uz podršku Erste Banka Srbija i Startit Centar Novi Sad organizuje četvrtu po redu konferenciju iz ove serije, pod nazivom Women in IT4. Konferencija se održava od 23. do 25.11.2017. event_cover_1920x1080

Cilj konferencije je da ukaže na važnu ulogu koju IT sektor može imati u stvaranju povoljnih i dugoročnih mogućnosti za razvoj karijere za žene i devojke u Srbiji.
Ovoga puta, konferencija će trajati tri dana i obuhvataće više različitih aktivnosti kao što su predavanja, razgovori i radionice kroz bogat program i odlične govornice. Konferencija je namenjena studentkinjama, mladim ženama i ženama koje žele da promene karijeru ili nađu posao, a zainteresovane su za IT sektor.

Učesnice će imati priliku da unaprede svoja znanja i veštine u ovoj oblasti, povećaju nivo informisanosti o prilikama koje se pružaju za zapošljavanje i samozapošljavanje u IT sektoru, povećaju nivo motivacije da razvijaju svoju karijeru u IT sektoru, kao i da se međusobno povežu.

Učešće je besplatno. Za više informacija o programu i govornicama, pratite Facebook stranicu Biznisnove.

No Comments Yet.

Leave Your Comment