Održan event Ignite Novi Sad 4 – Kreativne industrije

 

Udruženje Biznisnova – centar za proaktivno poslovanje, organizovalo je treći po redu Ignite u Novom Sadu u petak 10.02.2017. godine u 19h, u klubu Think Thank Studio “Firchie” (Bulevar Despota Stefana 5).

Ignite je globalni pokret držanja brzih i kratkih prezentacija sa ciljem da inspirišu i predstave nove ideje publici u neformalnom okruženju.

Tema ovog događaja bila je kreativne industrije, pod sloganom “Stvaran svet oko mene”. Posetioci su imali prilike da čuju iskustva deset zanimljivih i inspirativnih govornika/ca koji svojim kreativnim idejama pomeraju stvaran svet i čine mnogo lepšim i uzbudljivijim:

* Slobodan Šušnjević, fotoreporter i aktivista

* Jovana Perković, blogerka i gastro kreativka

* Predrag Đurić – Tica, gitarista i osnivač udruženja Kreativni M kutak

* Vesna Farkaš, novinarka i urednica emisije “Ćaskanje”

* Srđana Đuranović, autor edukativne emisije “Uprirodi se”

* Miodrag Pavlović, nacionalni koordinator za igranje društvene igre “Magic”

* Anja Šišarica, konsultantkinja za inovaciju i praćenje korisnika

* Vesna Banovčanin, prvakinja sveta u plesu

* Mira Dobrković, circuska umetnica

* Mihailo Maksimović, dizajn studio Mr. Kjub

ignite

Više o Ignite događaju

Ignite je, kao pokret, odnosno događaj, prvi put održan u Sijetlu 2006. godine. Za veoma kratko vreme postao je internacionalni fenomen. Danas se ovaj brz i dinamičan način prezentovanja ideja praktikuje u više od 100 gradova širom sveta – svuda po istim jednostavnim pravilima: svako ima pravo da se prijavi kao učesnik Ignite-a; prezentacije traju po 5 minuta; svaka prezentacija se sastoji od po 20 PowerPoint slajdova; slajdovi se automatski smenjuju na svakih 15 sekundi; a prezenter nema kontrolu nad menjanjem slajdova.

No Comments Yet.

Leave Your Comment