Predavanje o preduzetništvu

 

Kada biste imali jedan ključni savet za mlade koji danas traže zaposlenje, koji bi to bio?

Pozivamo vas na Predavanje o preduzetništvu namenjeno studentima i mladim preduzetnicima kako bismo ih dodatno osnažili i motivisali da pokrenu sopstvene poslovne aktivnosti. Predstavićemo program EY Preduzetnik godine koji kompanija Ersnt&Young realizuje u Srbiji i čiji učesnici će zainteresovanima preneti svoja iskustva. Predavanje će se održati 10. maja, u Kulturnom centru Novog Sada, Tribina mladih, na prvom spratu u 11 časova.

Fondacija Ana i Vlade Divac ove godine obeležava 10 godina svog rada. U sklopu ovog jubileja organizuju čitav niz manifestacija u okviru projekta Slavimo solidarnost. thumbnail_divac-logo-srpski-01Već deceniju se trude se da promovišu solidarnost na različite načine pružajući našim sugrađanima širom Srbije raznovrsne besplatne programe i aktivnosti prilagođene različitim generacijama i interesima građana Srbije.

Jedan od načina je upravo Predavanje na kojem vas očekujemo i za koje verujemo da će vam biti više nego korisno. Osim Fondacije Ana i Vlade Divac u organizaciji učestvuju i EY Srbija, Biznisnova, Američki kutak u Novom Sadu i Kulturni centar Novi Sad.

Molimo sve zainteresovane da rezervišu svoja besplatna mesta preko linka – https://goo.gl/OUg6He

Učesnici:
 Vladimir Mastilović (vlasnik i osnivač kompanije 3Lateral) inovativna kompanija, gde će akcenat razgovora ići u pravcu kako je moguće osvojiti svetsko tržište sa sedištem u Srbiji i kako iskoristiti maksimum naših znanja.
 Marko Kukić (vlasnik i osnivač kompanije BgReklam) inovativna kompanija, gde je akcenat koliko je teško bili odlučiti se da se ne ograničavaju na lokalne partnere već uz pomoć svetskih inovacija da se probiju na tržište zapadne Evrope, sa osvrtom na modernizaciju proizvodnje uvođenjem japanskog Kaizen principa.
 Miloš Perović (izvršni direktor kompanije Termovent-Komerc), akcenat će biti na pitanjima koliko je teško preuzeti poslovanje u porodičnoj kompaniji i kako izgleda kada 2 generacije treba da usklade svoju lidersku viziju.

No Comments Yet.

Leave Your Comment