Šampioni koji su ostali šampioni – sedmi Ignite događaj u Novom Sadu

 

Slogan ovog sedmog po redu Ignite–a biće “Šampioni koji su ostali šampioni” a tema koja će se obrađivati jeste preduzetništvo u sportu. Događaj će se održati u sredu, 27.09. sa početkom u 19h, na cafe brodu Zeppelin.

ignite2

Publika će imati prilike da čuje iskustva naših uspešnih sportista koji su se nakon završetka sportske karijere osmelili da uđu u preduzetničke vode kao i iskustva ljudi koji su svoje znanje i iskustvo iz nekih sportskih disciplina iskoristili kako bi uspešno pokrenuli i razvili sopstveni posao.

Ignite Novi Sad je deo globalnog Ignite pokreta držanja brzih i kratkih prezentacija sa ciljem da inspirišu i predstave nove ideje publici u neformalnom okruženju. Ignite je, kao pokret, odnosno događaj, prvi put održan u Sijetlu 2006. godine. Za veoma kratko vreme postao je internacionalni fenomen. Danas se ovaj brz i dinamičan način prezentovanja ideja praktikuje u više od 100 gradova širom sveta – svuda po istim jednostavnim pravilima: svako ima pravo da se prijavi kao učesnik Ignite-a; prezentacije traju po 5 minuta; svaka prezentacija se sastoji od po 20 PowerPoint slajdova; slajdovi se automatski smenjuju na svakih 15 sekundi; a prezenter nema kontrolu nad menjanjem slajdova.

No Comments Yet.

Leave Your Comment