Seminar Inspiring Better Business Talks

U subotu, 04.11.2017 u Hotelu Veliki, sa početkom u 19:00 h, održaće se seminar Inspiring Better Business Talks. Seminar je namenjen svim poslovnim ljudima ili onima koji žele da to postanu.

Na seminaru će govoriti sjajni i inspirativni govornici, kao što su Gary Shotton, osnivač Inspiring Better Business Talks (IBBTalks.com). IBB Talks koncept se sastoji od serije besplatnih video predavanja i namenjeni su poslovnim ljudima širom sveta koji žele da započnu svoj biznis, razvijaju ga i uspeju u poslovanju. Gary Shotton je strastven filantrop i motivisan je da pomaže ljudima iz poslovnog sveta u ostvarivanju maksimalnog profita.

ibbPublici će se predstaviti i Karl Michael Pilsl, osnivač FEDEx-a, koji putem velikog programa onlajn treninga pomaže ljudima da dostignu svoj liderski maksimum.

John C. Maxwell, najprodavaniji autor prema New York Timesu, je za gospodina Pilsla rekao: “Ohrabrujem vas da se suočite sa svim resursima Karl Michael Pilsla. Podržavam ovog čoveka i njegovu poruku.”

Svoja iskustva i znanje publici će predstaviti i Rodoljub Oreščanin, osnivač i direktor nevladine organizacije Biznisnova – centra za proaktivno poslovanje, koji promoviše preduzetništvo u Srbiji. Kao motivacioni govornik, entuzijastičnog duha i bogatog ličnog iskustva, sa snažnom željom da drugima pokaže most između zamišljenog i opipljivog, između ideje i realizacije, drži predavanja i radionice na ovu temu širom sveta.

Na kraju, publika će imati prilike da čuje i Zvonka Dušaneka, vlasnika poslovne mreže. Gospodin Dušanek kroz bogato radno iskustvo u privatnom i državnom sektoru, kao preduzetnik i vlasnik mrežnog posla, pomaže ljudima koji su spremni da promene svoj način razmišljanja, otvoreni su za nove načine zarade i stvaranja stalnog izvora prihoda kroz sopstveni biznis.

Seminar će biti na engleskom jeziku.

No Comments Yet.

Leave Your Comment