Should I stay or Should I go? Peti Ignite Novi Sad događaj

 

Slogan ovog petog po redu Ignite Novi Sad događaja će biti “Should I stay or Should I go”. Event će se održati 15.03.2017. godine, u 19h, na brodu Zeppelin.

Publika će imati prilike da čuje iskustva naših ljudi koji su živeli ili još uvek žive u inostranstvu kao i stranaca koji su se trajno ili trenutno nastanili u našoj zemlji .

Biznisnova ovaj događaj realizuje u partnerstvu sa American Corner Novi Sad a domaçin će biti Brod Zeppelin.

Ulaz je slobodan.

Da se podsetimo, Ignite je globalni pokret držanja brzih i kratkih prezentacija sa ciljem da inspirišu i predstave nove ideje publici u neformalnom okruženju. Ignite je, kao pokret, odnosno događaj, prvi put održan u Sijetlu 2006. godine. Za veoma kratko vreme postao je internacionalni fenomen. Danas se ovaj brz i dinamičan način prezentovanja ideja praktikuje u više od 100 gradova širom sveta – svuda po istim jednostavnim pravilima: svako ima pravo da se prijavi kao učesnik Ignite-a; prezentacije traju po 5 minuta; svaka prezentacija se sastoji od po 20 PowerPoint slajdova; slajdovi se automatski smenjuju na svakih 15 sekundi; a prezenter nema kontrolu nad menjanjem slajdova.

No Comments Yet.

Leave Your Comment