Živeti od smeha – šesti Ignite događaj u Novom Sadu

 

Šesto po redu Ignite veče u Novom Sadu pod sloganom “Živeti od smeha” (Welcome to the House of Fun) održaće se u ponedeljak 22. maja 2017. godine u 19 časova, na brodu Cepelin, Kej Žrtava Racije bb, u organizaciji udruženja Biznisnova – centar za proaktivno poslovanje iz Novog Sada. img_20170516_211152_178
Publika će imati prilike da na zanimljiv i dinamičan način čuje iskustva desetak ljudi koji su se profesionalno ostvarili u sferi satire, zabave i smeha. Oni će kroz, sada već  prepoznatljive, petominutne prezentacije ispričati svoje lične priče i svojim primerom  pokazati kako se u Srbiji može živeti od smeha.

Cilj svake Ignite večeri jeste da inspiriše i motiviše publiku da o svom širem okruženju razmišljaju na drugačiji način i izađe iz zone komfora ili ustaljenog rnačina razmišljanja.
Ovog puta publika će imati priliku da čuje Snežanu Alimpić, instruktorku smeh joge, Jelicu Brestovac glumicu, Dušana Varničića, Stand Up komičara, Dragana – Gagija Jajić Vladisavljeva, cirkuskog umetnika, Željka Podobnika, animatora za decu, Srđana Švelju, modnog urednika i stilistu poznatog i kao DJ Fanatik, Lazara Jovanova, glumca u čuvenoj predstavi “Buba u uhu”, Marka – “Haos” anmatora, Bojanu Barović, manekenku, Miloša Spasića, svetskog putnika kao i specijalne goste Dimitrija Banjaca i Dejana Ćirjakovića, iz čuvenog satiričnog serijala “Državni posao”.

Učešće je besplatno uz obaveznu prijavu putem ovog formulara:

https://goo.gl/lt58X4

No Comments Yet.

Leave Your Comment